MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Corendon Vliegvakanties – Vakantie – Roy Raymonds
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Corendon Vliegvakanties – Vakantie – Roy Raymonds

Gepubliceerd op 2 juni 2010 in Muziek in Reclame · Views: 3.263 ·

Corendon Vliegvakanties - Vakantie - Roy Raymonds

Corendon Vliegvakanties – Vakantie – Roy Raymonds


De vakantiehit van 2010 komt van Roy Raymonds, bekend van de Corendon Vliegvakanties commercial. In de commercial zie je een vrolijke familie en hoor je een kinderstemmetje “Vakantie, we gaan op vakantie” roepen. Op Youtube en Hyves is het een giga succes, en dus is de muziek op CD single gezet, met ook een videoclip. Roy Raymonds & DJ.Z Ft. Merel – Vakantie Vakantie. De Corendon Vliegvakanties commercials worden uitgezonden op RTL4, 5 & 7. Zeg het maar, leuk of niet leuk?


Corendon Vliegvakanties – Vakantie

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P8GginomgDI[/youtube]

Roy Raymonds & DJ.Z Ft. Merel – Vakantie Vakantie

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Si2eNKLmDSI[/youtube]

 

3 reacties

 1. Evert Piree

  Ik vind het eindelijk weer eens een nederlandse kwaliteitsclip, mooie beelden, good feeling, geheel in de stijl van Corendon. De zanger is een goede keuze, ik heb wel eens optredens van hem gezien en hij weet altijd een feest neer te zetten. Kortom ik vind het een geweldige productie.

  E.Piree

 2. Eddy Poel

  Erg leuk! Je krijgt echt zin in de zomer. Heb ’n net gedownload en je krijgt hem niet meer uit je hoofd.

 3. Ik vind het een hele leuke clip en krijg echt zin in de zomer. de zanger Roy vind ik echt een lekkertje, vooral in het zwembad, mmm nou als ik die zou aantreffen in tijdens een vakantie dan wist ik het wel. Het liedje is vrolijk en ik ga hem zeker downloaden.

  Ik word er blij van.

  Corola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *