MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip U2 – 360 – At The Rose Bowl
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

U2 – 360 – At The Rose Bowl

Gepubliceerd op 24 mei 2010 in CD/DVD Tip, Media Nieuws · Views: 4.277 ·

U2 - 360 - At The Rose Bowl

U2 – 360 – At The Rose Bowl


Van U2 verschijnt met een paar dagen een zeer bijzondere box, U2 360° At The Rose Bowl! De opnamen voor de U2 360° tour vonden plaats in de The Rose Bowl te Pasadena, Californië. Dit was het grootste concert van de tour in 2009, en het grootste concert dat U2 ooit gaf op Amerikaans grondgebied met een publiek dat bestond uit meer dan 97.000 uitzinnige fans. Tegelijkertijd was de show ook op zeven continenten live te volgen via YouTube.

Het eerste stadionconcert dat van begin tot eind live online gestreamed werd, genereerde binnen een week meer dan 10 miljoen views. U2 360° At The Rose Bowl werd met 28 camera’s gefilmd in HD en geregisseerd door Tom Krueger met wie U2 al eerder samenwerkte voor U2 3D, de eerste live action 3D concertfilm opgenomen tijdens de Vertigo Tour.

U2 360° At The Rose Bowl komt uit op DVD in een standaard en een deluxe editie, en U2360° At The Rose Bowl is de eerste release van U2 op het Blu–ray formaat. Op de Deluxe DVD en Blu-ray staat behalve de concert registratie ook een documentaire: Squaring the Circle: Creating U2 360°, waarin interviews met U2, Paul McGuinness en het productie team. U2 gaat ook dit jaar nog verder met hun baanbrekende U2 360° tournee, met Salt Lake City op 3 juni als de opener voor het tweede gedeelte van de Amerikaanse tour en Turijn, Italie op 6 Augustus als start voor een tweede Europese concertreeks.


AU2 360 Live at Rose Bowl – Vertigo (Preview)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OrFVeWQeot0[/youtube]

 
Tags: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *