MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Faithless – The Dance
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Faithless – The Dance

Gepubliceerd op 22 mei 2010 in Recensies · Views: 4.592 ·

Faithless - The Dance

Faithless – The Dance


Een onverwachte terugkeer naar de oude vorm, zo mag de zesde plaat van Faithless wel worden genoemd. De groep rond zanger Maxi Jazz en toetsenist Sister Bliss is verantwoordelijk voor dancehits als God is a DJ en We Come 1, maar maakte in 2006 een rustige plaat waarop weinig hits te horen waren. Op The Dance klinken ze weer herkenbaar; nummers als Not Going Home en Tweak Your Niple zijn ouderwetse Faithless-krakers, terwijl er met Feel Me, Comin Around en de door zangeres Dido ingezongen tracks Feelin Good en North Star ook wat diepere dansmuziek te horen is. Tussendoor nog een stukje reggae (Crazy Bal’heads) en ambient (Flyin Hi) en je hebt één van de beste Faithless-platen. Gewoon terug op ’t oude peil. De gewone versie bevat de bonustrack ‘Scandalous’ terwijl de Limited Edition ‘Happy’ als bonustrack heeft [telegraaf/MuziekNu.nl].

Faithless – Not Going Home

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WzgU4oXsqfQ[/youtube]

Faithless ft. Dido – Feelin Good

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YquiHDsH4Mk[/youtube]

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *