MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Dire Straits – Alchemy Live op DVD en Blu-Ray
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Dire Straits – Alchemy Live op DVD en Blu-Ray

Gepubliceerd op 12 mei 2010 in Media Nieuws · Views: 2.821 ·

Dire Straits - Alchemy Live op DVD en Blu-Ray

Dire Straits – Alchemy Live op DVD en Blu-Ray


Alchemy Live van Dire Straits is één van de meest legendarische live concerten uit de muziekgeschiedenis. Dat concert is uitgebracht op DVD en Blu-ray. Er is ook een 20th Anniversary uitgave die behalve de DVD, ook nog het album op dubbel CD bevat. De DVD bestaat uit twee delen. Het eerste deel is het concert van Alchemy Live op 23 juli 1983 in Hammersmith Odeon, Londen. Het tweede deel bestaat uit twee Live TV Performances, en de documentaire van de BBC. Wij gaan toch voor de Blu-Ray, nóg betere kwaliteit.

De Live TV Performances zijn Tunnel Of Love uit 1980 en Sultans Of Swing uit 1978. De DVD bevat het originele concert aangevuld met 2 “Old Grey Whistle Test” tracks en een 58 minuten durende BBC documentaire van 22 december 1980.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *