MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Waylon – Wicked Ways – Goud
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Waylon – Wicked Ways – Goud

Gepubliceerd op 3 mei 2010 in Media Nieuws · Views: 2.353 ·

Waylon - Wicked Ways - Goud

Waylon – Wicked Ways – Goud


Waylon kreeg in het Vara tv programma De Wereld Draait Door een gouden cd uitgereikt voor de verkoop van zijn album Wicked Ways. Helemaal terecht, een zanger van wereldformaat. Waylon is net terug uit Groot-Brittannië waar hij het voorprogramma van Whitney Houston verzorgde. De zanger kreeg de onderscheiding uit handen van Matthijs van Nieuwkerk. In negen maanden tijd meer dan 20 duizend exemplaren van Wicked Ways verkocht in Nederland! De geëmotioneerde Waylon speelde tijdens het tv programma een mooie akoestische versie van Happy Song. Gefeliciteerd met dit mooie succes!


Waylon – Happy Song

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1G9P6ttsSY8[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *