MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Bijenkorf – Maffe Marathon 2010
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Bijenkorf – Maffe Marathon 2010

Gepubliceerd op 29 maart 2010 in Muziek in Reclame · Views: 4.747 ·

de Bijenkorf - Maffe Marathon 2010

Bijenkorf – Maffe Marathon 2010


De Bijenkorf, de Maffe marathon, naast dus de Dwaze Dagen. De Maffe Marathon is gericht op merkartikelen. Al onze verlangens naar die merkartiklen fladderen rond als elfjes. Zijn we al zo gek geworden? Crisis, welke crisis! Meer info over de best wel aardige muziek is welkom.


de Bijenkorf – Maffe Marathon 2010

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s4DRyqpIiNQ[/youtube]

 

3 reacties

 1. Frans

  Ik vind die maffe marathon echt geweldig. Vorig jaar heb ik in die tijd ook een boel gekocht! Dit jaar wil ik zeker wel zo’n fiets op de kop tikken. Is ook handig te herkennen als ik m’n fiets even niet kan vinden

 2. Ja, die reclame is echt geweldig mooi!
  Ik zou dat muziekje best wel op me ipod willen hebben.. Ik hou wel van dat rustgevende tune.

  Is die ook ergens te verkrijgen? Denk het niet toch?

 3. Bijenkorf

  Top! Bijenkorf actie weken zijn altijd me favoriet! Weet iemand al wanneer Bijenkorf Maffe Marathon 2011 is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *