MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Bertolf – Snakes & Ladders
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Bertolf – Snakes & Ladders

Gepubliceerd op 15 maart 2010 in Verwacht · Views: 2.162 ·

Bertolf - Snakes & Ladders

Bertolf – Snakes & Ladders


Het nieuwe album van Bertolf Snakes & Ladders van Zilveren is de opvolger van zijn succesvolle debuutalbum For Life uit januari 2009. Dit album bracht Bertolf met zijn band op de grote podia van Nederland, waaronder Lowlands, Zwarte Cross en Concert At Sea. Het nieuwe album wordt voorafgegaan door de single Two In A Million. Multi-instrumentalist Bertolf nam bijna alle partijen op dit nieuwe album weer voor zijn rekening. Samen met drummer Bauke Bakker en producer Guido Aalbers heeft Bertolf het album Snakes & Ladders in de wereldberoemde ICP-studio’s in Brussel opgenomen.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *