MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Jimi Hendrix – Valleys of Neptune
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Jimi Hendrix – Valleys of Neptune

Gepubliceerd op 4 maart 2010 in CD/DVD Tip · Views: 1.091 ·

Jimi Hendrix - Valleys of Neptune

Jimi Hendrix – Valleys of Neptune


Een nieuw album van Jimi Hendrix? Ja, Valleys of Neptune, bevat 12 tracks, meer dan 60 minuten, niet eerder uitgebrachte muziek van Jimi Hendrix, opnieuw gemixed en geproduceerd door Hendrix’s studio engineer Eddie Kramer. Hij werkte al eerder met de gitarist samen op Are You Experienced? in 1967. Op het album staan enkele van de laatste studio opnamen met de originele Jimi Hendrix Experience line-up en Hendrix’ eerste opnamen met bassist Billy Cox. De titeltrack Valleys of Neptune is een van de meest gezochte opnames van Hendrix.

Tegelijk met deze release zullen ook deluxe cd/dvd edities van Are You Experienced?, Axis: Bold as Love, Electric Ladyland en First Rays of the New Rising Sun verschijnen. Elke re-issue bevat een bonus dvd met een nieuwe documentaire (gedirigeerd door Grammy Award winnaar Bob Smeaton) en diverse interviews. Ook de vinylliefhebber wordt verwend, want behalve het nieuwe album, worden ook vijf andere klassiekers op 180 grams LP uitgebracht: Band of Gypsies, Are You Experienced?, Axis: Bold as Love, Electric Ladyland en First Rays of the New Rising Sun, allen geperst door het nieuwe kwaliteitslabel Music on Vinyl [muziek/muzieknu.nl]!

 
Tags:
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *