MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Snow Patrol – Dear John
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Snow Patrol – Dear John

Gepubliceerd op 3 maart 2010 in Media Nieuws · Views: 2.083 ·

Snow Patrol - Dear John

Snow Patrol – Dear John


Het prachtige nummer ‘Set The Fire To The Third Bar’ van Snow Patrol speelt een prominente rol in de trailer van de film Dear John. Dear John draait om de ontmoeting tussen de jonge soldaat John (Channing Tatum) en Savannah (Amanda Seyfried), de vrouw van zijn dromen, tijdens zijn verlof. John en Savannah komen uit twee verschillende werelden, maar hun ontmoeting leidt al snel tot een intense relatie. Als John terug moet naar zijn militaire basis en Savannah weer gaat studeren, beloven ze elkaar te schrijven. De afstand, het verlangen en een onverwachte tragedie zorgen echter voor problemen. Lukt het hen om elkaar niet uit het oog te verliezen? Set The Fire To The Third Bar staat op het album Up To Now.

Dear John is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nicholas Sparks, eerder werd Sparks’ boek ‘The Notebook’ al succesvol verfilmd, en gaat op 11 maart gaat de film ‘Dear John’ in premiere in Nederland.

Set The Fire To The Third Bar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CneZ-9LqaYw[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *