MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws X Factor – Dony en Femke – 2010
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

X Factor – Dony en Femke – 2010

Gepubliceerd op 6 februari 2010 in Media Nieuws · Views: 3.459 ·

X Factor - Dony en Femke - 2010

X Factor – Dony en Femke – 2010


X Factor heeft al twee opmerkelijke optredens laten zien, Dony en Femke. Elk met een eigen bijzonder verhaal, en vooral ook met een uniek eigen stemgeluid. Dony, nog maar 6 maanden in Nederland, Femke met een hersentumor, en beide kunnen het ver gaan schoppen! Kanshebbers? Dony zong, When I Fall In Love van Nat King Cole, maar wat zong Femke?


X Factor – Dony – 2010

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9YgJGIBBvLE[/youtube]

X Factor – Femke – 2010

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KRflkpFQzmk[/youtube]

Nat King Cole – When I Fall In Love

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GfAb0gNPy6s[/youtube]

 

2 reacties

 1. Inge Boersma

  Hoi Femke,
  Ik zoek je overal op internet, maar kan geen contact met je krijgen. Dan maar op deze manier. ik zag je optreden vrijdag. Erg moi gezongen!!!! het greep me nog meer aan doordat je een tumor hebt. Ik ben daar zelf 2 jaar geleden aan geopereerd. Weet natuurlijk niet wat voor soort hersentumor je hebt en waar je geopeerd bent, maar als dat alleen in Nederland zo is geweest, kan je misschien nog verder kijken.. Ik ben in Duitsland (INI Hannover) en daar kunnen ze veel meer dan in Nederland. De Nederlandse artsen vertellen je dit niet. Ook in Leuven kunne ze meer dan in Nederalnd.

 2. Hoi Femke,
  Ik heb een stepteam samengesteld om gesponsord de Alpe d’Huez op de steppen komende agustus om zo geld te genereren voor een degelijk onderzoek naar het ontstaan en behandelen van hersentumoren. Omdat ik dat nog niet voldoende vindt, ben ik bezig een benefietavond te organiseren in juni. Zou jij dit inititatief willen ondersteunen door een paar nummers te zingen voor een aantal honderden gasten?

  Ik hoor graag van je.
  Ed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *