MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Danny de Munk – Dit Is Mijn Leven
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Danny de Munk – Dit Is Mijn Leven

Gepubliceerd op 14 december 2009 in Media Nieuws, Verwacht · Views: 1.766 ·

Danny de Munk - Dit Is Mijn Leven

Danny de Munk – Dit Is Mijn Leven


Danny de Munk, in maart 2010 komt het album Dit Is Mijn Leven uit, en hij verwacht zijn eerste single in januari te kunnen presenteren. Wel beetje een zware titel Dit Is Mijn Leven, maar goed, we moeten het er maar mee doen, het staat vol met nieuwe en bekende levensliederen.Danny de Munk is in 1984 op 12-jarige leeftijd bekend geworden met zijn rol in de film Ciske de Rat. “Ik voel me zo verdomd alleen”, de titelplaat van de musical, werd een hit. Later kwamen meer titelsongs, maar ook rollen in series en musicals. Hij speelde onder meer in Les Miserables, The Lion King en The Wiz. Na bijna 20 jaar musicals kreeg De Munk in 2007 de kans om in de musicalversie van Ciske de Rat opnieuw zijn eerste rol te herbeleven.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *