MuziekNu.nl mag van en via de uitgeverij Nieuw Amsterdam drie exemplaren van dit fraaie boek De keuze van Janine Jansen weggeven!

 

 

Bij het boek zit tevens een prachtige cd. Doe mee!

 

 

 


 


Doe mee en win De keuze van Janine Jansen!

0
Categorie Media Nieuws
Tags , , , ,

| |


MuziekNu.nl mag van en via de uitgeverij Nieuw Amsterdam drie exemplaren van het fraaie boek De keuze van Janine Jansen weggeven! Bij het boek zit tevens een prachtige cd.

De wereldberoemde violiste Janine Jansen heeft mensen uit zowel de popwereld als juist ook helemaal niet uit de popwereld gevraagd naar hun favoriete klassieke muziek. Zo sprak ze met Roger Moore, Wende Snijders, Matthijs van Nieuwkerk en Maarten ’t Hart. Wat vinden zij het mooiste klassieke muziekstuk allertijden, en waarom juist dat stuk? Janine liep al een tijdje met dit idee rond en Nieuw Amsterdam wilde dit graag oppakken. De keuze van Janine Jansen ligt dan ook binnenkort in alle winkels. Een deel van de verkoopopbrengst gaat overigens naar een goed doel: Music in Me.

Wil je één van de drie exemplaren die we mogen weggeven ontvangen? Beantwoord dan deze vraag: Op welk podium debuteerde Janine Jansen? Geef je antwoord via ons contact formulier, met als onderwerp Janine Jansen. Vergeet niet je mailadres erbij te zetten. De uitslag, waarover niet kan worden gecorrespondeerd, lees je na afloop van de actie terug op onze site. De boeken worden onder de goede inzenders verloot. Ben je een van die gelukkige, dan ontvang je hierover vanzelf bericht. Je ontvangt het boek van Nieuw Amsterdam. Deze actie loopt slechts 3 weken, dus nu meedoen! Veel succes!


Plaats hier je reactie


Haal hier je eigen gravatar !

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld met anderen. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *

*
*


bol.de - einfach rund