MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Trijntje Oosterhuis – Best Of Burt Bacharach
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Trijntje Oosterhuis – Best Of Burt Bacharach

Gepubliceerd op 31 oktober 2009 in Media Nieuws, Verwacht · Views: 19.803 ·

Trijntje Oosterhuis - Best Of Burt Bacharach

Trijntje Oosterhuis – Best Of Burt Bacharach


Na twee succesvolle Burt Bacharach cd’s van Trijntje Oosterhuis verschijnt er binnenkort een live versie op dubbel cd, of op dubbel cd met ook een dvd erbij. Vanwege haar mooie en aparte stem zeker de moeite waard. Samen met het metropole orkest onder leiding van Vince Mendoza nam Trijntje Oosterhuis 2 oktober 2009 in de HMH dit prachtige muzikale document op. In een intieme sfeervolle setting kwamen alle hoogtepunten uit ’s mans repertoire voorbij. Doordat een en ander zo prachtige uitpakte, hebben we besloten om dit juweeltje in 3 verschillende formats uit te brengen, te weten een blu-ray (incl documentaire + exclusieve foto’s), een dvd + highlights cd & 2 cd!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *