MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Staatsloterij – Schilder
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Staatsloterij – Schilder

Gepubliceerd op 23 oktober 2009 in Muziek in Reclame · Views: 2.915 ·

Staatsloterij - Schilder

Staatsloterij – Schilder


Staatsloterij, Janszoon, de schilder die ineens alleen maar overdreven blije zelfportretten ging schilderen. Aardig bedacht. Aan de ene kant blijkt hieruit dat de staatsloterij altijd al een groot mysterie was en aan de andere kant dat de anonimiteit goed geborgd is. De klassieke muziek klinkt heel goed, enig idee?


Staatsloterij – Schilder

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vFKD83kwlus[/youtube]

 

Een reactie

  1. Piet Huis

    Muziek in deze commercial is afkomstig uit de Hohe Messe van J.S. Bach (BWV 232). Aan het begin van de commercial hoort men uit het tweede deel van de Hohe Messe het Credo et incarnatus est en vervolgens is richting het eind van deze commercial het Cum sancto spirito uit het eerste deel van de Hohe Messe te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *