MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Jan Rietman – Open Boek
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Jan Rietman – Open Boek

Gepubliceerd op 23 oktober 2009 in CD/DVD Tip · Views: 2.042 ·

Jan Rietman - Open Boek

Jan Rietman – Open Boek


Jan Rietman heeft er twee jaar hard aangewerkt, met een mooi resultaat, een album getiteld Open Boek. Zoals de titel al doet vermoeden vertelt Jan met zijn liedjes over zijn leven. Over de dood, liefde, het artiestenleven en meer. Dit prachtige album verschijnt in zeer luxe versie met een boekje waarin Jan Rietman dieper in gaat op zijn teksten en muziek. Met deze mooie, gevoelige en diepgaande liedjes welke veel mensen zullen raken kan het niet anders dan dat het album Open Boek de verrassing van het najaar zal worden [bol/MuziekNu.nl].

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *