MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Kerst CD tips The Priests – Harmony
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

The Priests – Harmony

Gepubliceerd op 18 oktober 2009 in Kerst CD tips · Views: 2.821 ·

The Priests - Harmony

The Priests – Harmony


Het is weer bijna kerst, dus staat er een cd op stapel van The Priests, een uiterst succesvol trio priesters uit Noord-Ierland. Father David Delargy en de gebroeders Father Eugene O’Hagan en Father Martin O’Hagan, rooms-katholieke priesters uit Noord-Ierland die sinds hun studie al samen zingen, verbonden door hun geloof en passie voor muziek. Al vele jaren bestaat hun leven uit het verspreiden van het woord van God door middel van muziek. Na het opnemen van een demo enkele jaren geleden volgde zeer snel een platencontract en kregen The Priests een wereldwijd publiek om hun woord en muziek te verspreiden. De drie priesters doneren een deel van de opbrengsten van de albumverkopen aan goede doelen [rkk/MuziekNu.nl].

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *