MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Miles Davis – The Complete Miles Davis Boxset
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Miles Davis – The Complete Miles Davis Boxset

Gepubliceerd op 18 oktober 2009 in Verwacht · Views: 2.293 ·

Miles Davis - The Complete Miles Davis Boxset

Miles Davis – The Complete Miles Davis Boxset


Complete boxsets zijn razend populair momenteel. Enorme stapels cd’s en al het ander materiaal dat maar te vinden is. The Complete Miles Davis Boxset doet hier niet voor onder. Deze Super Deluxe 70cd boxset bevat 52 albums, opgenomen van 1949 tot 1985. Inclusief een niet eerder uitgebrachte bonus dvd “Live In Europe ’67” van het Miles Davis Quintet: Wayne Shorter, Herbie Hancock, Ron Carter en Tony Williams. Voor het eerst staat het historische concert uit 1970 “Isle Of Wight” volledig op cd. Alle albums zijn verpakt in Japanese Papersleeve mini-LP stijl. De box bevat alle reeds verschenen Expended Editions met bonus materiaal, maar ook vier nieuwe Expended Editions: “In Paris Festival International De Jazz May, 1949” (1949), “Quiet Nights” (1962), “At Plugged Nickel” (1965) en “We Want Miles” (1981). De box bevat tevens een 250 pagina full-color boek een zeer uitgebreide biografie, uniek beeldmateriaal, memorabilia, de volledige discografie en een complete song index [bol/MuziekNu.nl].

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *