MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Harrie Jekkers – Tot Zo Ver
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Harrie Jekkers – Tot Zo Ver

Gepubliceerd op 18 oktober 2009 in Verwacht · Views: 4.261 ·

Harrie Jekkers - Tot Zo Ver

Harrie Jekkers – Tot Zo Ver


Een dikke 17-cd boxset met alle soloalbums van Harrie Jekkers, en uiteraard veel nieuw materiaal! Harrie Jekkers is altijd het multitalent geweest die naast hits uitmuntende cabaretprogramma’s heeft geproduceerd maar ook vele kon bekoren door zijn fantastische kinderliedjes. In de box zit oa. zijn nog niet eerder op cd verschenen show 2 x 3 kwartier en de onlangs opgenomen cd Wind Tegen, Wind Mee die 16 nieuwe liedjes bevat. Naast de 17 cd’s bevat de box een 32 pagina’s tellend boekje met hierin een persoonlijk verhaal van Harrie Jekkers waarin hij vertelt over de afgelopen jaren en hoe bepaalde albums tot stand zijn gekomen. Dit boekje bevat daarnaast ook veel foto’s uit eigen archief. Het Album Mijn Ikken blijft een van onze voorkeuren.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *