MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Royal Club – Tuinkabouter
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Royal Club – Tuinkabouter

Gepubliceerd op 15 oktober 2009 in Muziek in Reclame · Views: 16.474 ·

Royal Club - Tuinkabouter

Royal Club – Tuinkabouter


Royal Club commercial met de tuinkabouter. Muziek door Danny Vera. Meest recente cd Pink Flamingo. Leuke muziek!


Royal Club – Tuinkabouter

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xj_KGvV_wZA[/youtube]

 

9 reacties

 1. Peter

  Wie weet hoe dit nummer van Danny Vera heet wat in deze commercial van Tonic wordt gebruikt?

 2. Mark

  Het nummer heet: Heading for the city – Danny Vera

  Ik zoek me suf maar het lukt me niet om het te downloaden.

  Groetjes,
  Mark

 3. inie

  Ben net op z;n site geweest .
  Hij gaat het volledige nummer uitbrengen ūüėÄ
  Nog ff wachten dus .

 4. “Headin’ for the City” verkrijgbaar
  Ja! De langverwachte single “Headin’ for the City” is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Itunes Store. Maar nog leuker: Binnenkort wordt hij ook ‘fysiek’ (dus met fantastische hoes) meegeleverd bij het album “Pink Flamingo”. Dan heb je dus in √©√©n keer het album, de DVD met clips en documentaire en deze nieuwe single in je bezit. De videoclip van Headin’ for the City staat inmiddels online (zie ook hiernaast). Ook leuk nieuws: De kabouter is in de race voor de Gouden Loekie! Er kan gestemd worden: Zet de ‘Kabouter’ op 1 in je top 3 van reclames via deze link. Zou te gek zijn als ie genomineerd wordt! – november 2009

  Tros Muziekcaf√© en een kabouternieuwtje…
  Zaterdag 7 november is Danny (met band) te gast bij het Tros Muziekcaf√©. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2 te beluisteren, of via Omroep.nl via de webradio. Je kan de live-uitzending op zaterdagmiddag bijwonen in Studio Plantage aan de Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam (naast de hoofdingang van Artis). De studio is open voor publiek vanaf 15.30 uur… Verder kunnen we melden dat de gehele videoclip van “Headin’ for the City” inmiddels is afgerond en dat deze binnenkort te zien zal zijn op TV. Uiteraard zal het nummer ook via Itunes verkrijgbaar zijn, we zullen het melden wanneer het zover is. – november 2009

  Headin’ for the city
  Zo, dat een tuinkabouter zoveel teweeg kan brengen ūüôā Er zijn al veel reacties binnengekomen op het nummer dat Danny zingt bij de commercial van Royal Club. We kunnen bij deze alvast 2 dingen ophelderen; Het nummer heeft de titel “Headin’ for the City” en het is zo nieuw dat het niet op het album ‘Pink Flamingo’ staat. Maar, goed nieuws; binnenkort wordt de hele song wel uitgebracht, dus hou de website in de gaten! – oktober 2009

 5. Wheel

  Binnenhalen is erg simpel. Als je tenminste Firefox gebruikt. Haal de add-on Video2mp3 binnen in Firefox en ga naar You Tube. Zoek de gewenste video op, converteer en sla hem op. Klaar!

  Gr. Wheel.

 6. sergey

  thanx dude, vet goede tip!

 7. Guest

  http://www.isohunt.com –> Danny Vera – Headin’ for the city.mp3

 8. betty

  Wie weet of heeft zo,n zelfde kabouter ik vindt hem zo grappig dat ik die graag zou willen kopen.BVD Betty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *