MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Recensies Kinderen voor Kinderen – Lachen is gezond
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Kinderen voor Kinderen – Lachen is gezond

Gepubliceerd op 6 oktober 2009 in Recensies · Views: 2.380 ·

Kinderen voor Kinderen - Lachen is gezond

Kinderen voor Kinderen – Lachen is gezond


Dertig jaar bestaat Kinderen voor Kinderen inmiddels en nu is de eveneens dertigste cd verschenen. Bijzonder bij al deze albums is dat er geen enkele plaat is die alleen maar klassiekers (in de dop) kent, maar wel altijd een paar nummers heeft die er flink uitspringen. Dat is op ’Lachen is gezond’ al niet anders. En dan valt op dat de sociaal geëngageerde teksten ook vaak de sterkste melodie hebben, zoals ’Mijn MSN’, over kinderen die leeftijdsgenootjes bedreigen via internet, ’Nooit meer kind’ over kinderen in beroerde levensomstandigheden of ’Ouders gevraagd’ over de noodzaak van goede pleeggezinnen. Cd bevat ook Karaoke versies van de nummers [leidschdagblad/MuziekNu.nl].

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *