MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Lavalu – HOPE Or Liquid Courage
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Lavalu – HOPE Or Liquid Courage

Gepubliceerd op 2 oktober 2009 in CD/DVD Tip · Views: 677 ·

Lavalu - HOPE Or Liquid Courage

Lavalu – HOPE Or Liquid Courage


Lavalu, de naam is al net zo mysterieus als haar muziek. Ze wordt door velen beschouwd als een nieuwe Nederlandse muzieksensatie. Achter Lavalu schuilt de oorspronkelijk in Amerika geboren, maar tegenwoordig vanuit Arnhem opererende Marielle Woltring. Dit multitalent schreef alle nummers zelf achter haar piano, maar kreeg productionele hulp van haar vaste saxofonist Miguel Boelens. Verder zitten topmuzikanten Yonga Sun (drums) en Jörg Brinkmann (cello) in haar band. Ze waagt nu een poging tot doorbreken in de lage landen met dit helemaal niet onaardige debut. We horen triphop, jazz, ambient, spionagefilmmuziek, Lavalu’s stem neigt echter meer naar klassiek en jazz. Ja, we zien haar muziek wel zitten, een naam om te onthouden [musicfrom/MuziekNu.nl]!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *