MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Het Gelders Orkest – Daar Horen We
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Het Gelders Orkest – Daar Horen We

Gepubliceerd op 28 september 2009 in Muziek in Reclame · Views: 3.862 ·

Het Gelders Orkest - Daar Horen We

Het Gelders Orkest – Daar Horen We


Het Gelders Orkest, Daar Horen We. Wel de klemtoon goed leggen, leuk gevonden. Muziek vinden wij ook leuk gevonden! De doelstelling van de campagne Daar Horen We is het orkest een prominente(re) plek te geven in de harten en hoofden van de Gelderlanders. Meer info over de muziek, uiteraard gespeeld door Het Gelders Orkest, is welkom.

Orkestleden spelen de hoofdrol in de campagne. Ze staan letterlijk met de voeten in de Gelderse klei, de enkels in het Gelders gras, de tenen in het Gelderse water. De ultieme verbeelding van de band met Gelderland [creatie].

Het Gelders Orkest – Daar Horen We

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vJde32TpTk4[/youtube]

 

Een reactie

  1. We ontvingen de volgende info van Dik Gussekloo | Buro voor de Boeg (de makers van de commercail):

    “Er was wat behoefte aan achtergrondinformatie over de muziek: nou die is er wel 🙂 De muziek onder de commercial van Het Gelders Orkest is een fragment uit De Notenkrakersuite van Petr Ilych Tchaikovsky (1840-1893), gespeeld door Het Gelders Orkest onder leiding van de Japanse dirigent Ken-ichiro Kobayashi. Opname d.d. 6-8 april 2005, opgenomen in Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen. Deze concertzaal in Nijmegen heeft volgens kenners, na het Concertgebouw, de beste akoustiek van Nederland.”

    Super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *