Het Gelders Orkest – Daar Horen We

1
Categorie Muziek in Reclame
Tags , ,

|


Het Gelders Orkest, Daar Horen We. Wel de klemtoon goed leggen, leuk gevonden. Muziek vinden wij ook leuk gevonden! De doelstelling van de campagne Daar Horen We is het orkest een prominente(re) plek te geven in de harten en hoofden van de Gelderlanders. Meer info over de muziek, uiteraard gespeeld door Het Gelders Orkest, is welkom.

Orkestleden spelen de hoofdrol in de campagne. Ze staan letterlijk met de voeten in de Gelderse klei, de enkels in het Gelders gras, de tenen in het Gelderse water. De ultieme verbeelding van de band met Gelderland [creatie].

Het Gelders Orkest – Daar Horen We



Een Reactie

  1. Geplaatst op September 29, 2009 | Permalink

    We ontvingen de volgende info van Dik Gussekloo | Buro voor de Boeg (de makers van de commercail):

    “Er was wat behoefte aan achtergrondinformatie over de muziek: nou die is er wel :-) De muziek onder de commercial van Het Gelders Orkest is een fragment uit De Notenkrakersuite van Petr Ilych Tchaikovsky (1840-1893), gespeeld door Het Gelders Orkest onder leiding van de Japanse dirigent Ken-ichiro Kobayashi. Opname d.d. 6-8 april 2005, opgenomen in Concertgebouw De Vereeniging, Nijmegen. Deze concertzaal in Nijmegen heeft volgens kenners, na het Concertgebouw, de beste akoustiek van Nederland.”

    Super!

Plaats hier je reactie


Haal hier je eigen gravatar !

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld met anderen. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *

*
*


bol.de - einfach rund