MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Stef Bos – In Een Ander Licht
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Stef Bos – In Een Ander Licht

Gepubliceerd op 24 september 2009 in Media Nieuws · Views: 3.209 ·

Stef Bos - In Een Ander Licht

Stef Bos – In Een Ander Licht


Stef Bos heeft voor de NCRV 12 hedendaagse liedjes gemaakt over Bijbelse figuren. In diverse NCRV radio- en tv-programma’s staan de songs centraal. Op zaterdag 19 december a.s. om 20u00 vindt een eenmalige uitvoering van ‘In een ander licht’ plaats in de Koninklijke Wegenerzaal van theater Orpheus in Apeldoorn.
Begin september nam Stef Bos samen met het Metropole Orkest o.l.v. Jules Buckley, de twaalf nummers op. Met medewerking van drie artiesten: Frank Boeijen (het lied van Prediker), de Portugese zanger/componist Fernando Lameirinhas (het lied van Noach) en de Vlaamse zangeres Jackobond (het lied van Maria Magdalena). Van deze opnames verschijnt in november een cd.

 

3 reacties

  1. sildenafil online

    buy sildenafil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *