MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Anneke van Giersbergen – In Your Room
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Anneke van Giersbergen – In Your Room

Gepubliceerd op 24 september 2009 in Verwacht · Views: 2.863 ·

Anneke van Giersbergen - In Your Room

Anneke van Giersbergen – In Your Room


Anneke van Giersbergen’s In Your Room is de opvolger van Pure Air -een erg mooie cd-. Voor dit album heeft ex-zangeres van The Gathering de hulp ingeroepen van executive producer Michel Schoots (Racoon, Kane en Ilse de Lange) en mixer Guido Aalbers (Bertolf en Miss Montreal), en natuurlijk ook haar band Aqua de Annique. Het feit dat de opnames in de zomer van dit jaar én in haar eigen studio zijn gemaakt, geeft de songs een warm, persoonlijk karakter. Het gehele album straalt een groot gevoel van intimiteit uit.

Het is het eerste project dat volledig is opgenomen in haar eigen homestudio in Brabant. Via internet hebben fans vanuit de hele wereld dit traject in ‘haar ruimte’ kunnen volgen. De catchy song Hey Okay! met een ironische tekstuele ondertoon zal als eerste single half oktober verschijnen. De artistieke carrière van Anneke van Giersbergen is vooral verrassend, veelzijdig, eigenzinnig en continue in beweging. Een ontwikkeling van frontvrouw van een internationaal succesvolle rockband The Gathering naar een van de meest gewaardeerde en geloofwaardige pop-rock zangeressen van Nederland [muziek/MuziekNu.nl].

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *