MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Acda en De Munnik – Jouw Leven Lang Bij Mij
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Acda en De Munnik – Jouw Leven Lang Bij Mij

Gepubliceerd op 19 september 2009 in Verwacht · Views: 2.001 ·

Acda en De Munnik - Jouw Leven Lang Bij Mij

Acda en De Munnik – Jouw Leven Lang Bij Mij


Na het succes van Nachtmuziek verschijnt binnenkort Jouw Leven Lang Bij Mij, een mooi gevonden titel voor het nieuwste album van Acda en De Munnik. Meesters in slimme tekstuele kwinkslagen, nauwelijks recht-toe-recht-aan teksten. Uptempo, goede harmonieën, en een string-arrangement door Van Dyke Parks: Acda en de Munnik op hun best! Ik Blijf Jouw Leven Lang Bij Mij is de nieuwe single.

Acda en De Munnik – Jouw Leven Lang Bij Mij

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PZmJ5ITmYos[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *