MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Rammstein – Liebe Ist Für Alle Da
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Rammstein – Liebe Ist Für Alle Da

Gepubliceerd op 18 september 2009 in Verwacht · Views: 1.814 ·

Rammstein - Liebe Ist Für Alle Da

Rammstein – Liebe Ist Für Alle Da


We hebben er vier jaar op moeten wachten, maar Rammstein is terug! De Duitse shockrockers brengen 16 oktober hun nieuw album uit, getiteld: Liebe Ist Für Alle Da. De eerste single ‘Pussy’ is afgelopen week in première gegaan. ‘Pussy’ ligt vanaf vandaag in de winkel. Het stevige werk! Na dim vier jaar eindelijk de nieuwe Rammstein! Op 6 december treden ze op in Arnhem.
Liebe Ist Für Alle Da verschijnt is diverse uitvoeringen, een normale, een Deluxe Edition, op 2 lp’s maar ook in een koffer uitvoering. De Deluxe Edition bevat een extra cd met 5 nog nooit eerder uitgebrachte nummers. In de koffer zit oa. de Deluxe Edition, maar wat nog meer?

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *