MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Ohbijou – Beacons
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Ohbijou – Beacons

Gepubliceerd op 18 september 2009 in CD/DVD Tip · Views: 806 ·

Ohbijou - Beacons

Ohbijou – Beacons


Ohbijou uit Toronto. Casey Mecija is de frontvrouw van dit vrolijke septet, dat klingelt en klangelt met mandolines, koebellen, akoestische gitaartjes, banjo’s en cello’s en dat in al zijn sierlijke eenvoud een contract wist te versieren bij Bella Union. De door zangeres Casey Mecija geschreven liedjes op Beacons, de tweede plaat van Ohbijou, zijn zachtmoedig en elegant. Met Beacons maken ze hun debuut buiten de Canadese landsgrenzen en proberen ze het in de UK en het Europese vasteland. Zeven muzikanten, da’s een serieuze bende, maar op plaat klinkt het als één harmonieus geheel. Vergelijk ze met vuurwerk dat het niet van geknal moet hebben, maar waaruit waaiers van sterretjes in kleurrijke bogen regenen. Ohbijou levert schoonheid die zich langzaam maar zeker onder je huid nestelt. Heerlijke muziek [oor/cuttingedge/MuziekNu.nl].

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *