MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Verwacht Bon Jovi – The Circle
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Bon Jovi – The Circle

Gepubliceerd op 18 september 2009 in Verwacht · Views: 1.952 ·

Bon Jovi - The Circle

Bon Jovi – The Circle


Bon Jovi’s opvolger van Lost Highway luistert naar de naam The Circle en ligt 6 november in de winkels. Het 11e studio album. Hierop grijpt Bon Jovi weer terug naar de rock sound die de band groot maakte. De eerste single We Weren’t Born To Follow is afgelopen week op de radio in première gegaan, maar mocht je die nog niet voorbij hebben horen komen: niet getreurd. Bon Jovi heeft het nummer op hun eigen site gezet zodat je ‘m zo vaak kunt horen als je zelf wilt. Luister hier.

Met 120 miljoen verkochte albums wereldwijd, meer dan 2600 concerten in 50 landen (voor in totaal 34 miljoen mensen) is Bon Jovi terecht één van de grootste rockbands ter wereld. The Circle zal uitkomen in twee verschillende versies. Naast de standaard versie verschijnt er ook een deluxe editie met een bonus DVD met daarop de documentaire When We Were Beautiful. Deze werd geschoten tijdens de wereldtour van het vorige album Lost Highway en geeft een intrigerende blik achter de schermen bij een wereldband.

 
Tags: ,
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *