MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Caro Emerald – Back It Up
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Caro Emerald – Back It Up

Gepubliceerd op 15 september 2009 in Media Nieuws · Views: 4.259 ·

Caro Emerald - Back It Up

Caro Emerald – Back It Up


Back It Up, de succesvolle debuutsingle van de Amsterdamse zangeres Caro Emerald, gaat uitkomen in Frankrijk en Scandinavie. Het gaat heel hard met Caro Emerald. Op haar Facebook meldt ze dat een Franse cornflake-producent Back It Up wil gebruiken onder een commercial. Als klap op de vuurpijl wordt een nieuw nummer van Caro gebruikt onder een Nederlandse commercial van een drankmerk. Met zulke vooruitzichten lijkt Caro een heel grote te gaan worden. De muziek van Caro kent veel stijlvolle invloeden uit de muziek en films van de jaren 40 en 50, en ademt een swingende jazzy sfeer uit. Heerlijk! In de eerste afdeling van het nieuwe seizoen DWDD was de Caro te bewonderen. Emerald Electro DJ Hitmeister D heeft een dikke vette house mix van Back It Up afgeleverd. Oorspronkelijk bedoeld als promo, maar de reacties zijn zo enthousiast dat de mix binnenkort officieel uitkomt [nlpop/caroemerald/MuziekNu.nl]. Super ontdekking!

Caro Emerald – Back It Up

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RbK5yyn89IQ[/youtube]

Caro Emerald – Back It Up – DWDD

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rJ4aoNsmrEs[/youtube]

Caro Emerald – Back It Up

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hMrKif6qyu4[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *