MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Halo 3 ODST

Gepubliceerd op 9 september 2009 in Muziek in Reclame · Views: 1.478 ·

Halo 3 ODST (Orbital Drop Shock Trooper)

Halo 3 ODST


Tussen al het geweld en monsterlijke geluiden hoor je in deze Halo 3 ODST trialer van Bungie/Microsoft, ter promotie van de binnenkort te verschijnen game, een prachtige song. Een Gaelic song, een versie van Café del Mar’s “Light of Aidan – Lament”. Van, Cafe Del Mar 12 Volumen Doce.

Halo 3 ODST biedt een nieuwe kijk op de oorlog die we kennen uit Halo. De succesvolle first-person-shooter is voorzien van nieuwe multiplayer content en singleplayer-missies. Hierin ga je met een nieuwe held op pad.

In Halo 3 ODST zul je in de schoenen stappen van een Orbital Drop Shock Trooper (ODST) en vanuit zijn perspectief zal je de strijd in New Mombasa aangaan. Saillant detail, natuurlijk speel je niet als de grote Master Chief, maar zal je wel horen over zijn daden. Het jaar is 2552. De legers van de Covenant hebben controle over de stad New Mombasa. Ze zoeken naar iets diep in de grond. Jouw orders: Blijf leven, zoek je medestrijders, en ontsnap uit de stad.

In Halo 3 ODST zal je niet alleen in je eentje het verhaal kunnen doorlopen. De game ondersteunt de mogelijkheid om Halo 3: ODST met vier personen tegelijk te spelen. Daarnaast biedt deze game nieuwe maps voor Halo 3 en natuurlijk bevat Halo 3: ODST een aantal speciaal voor deze game ontwikkelde online spelmodi waarin spelers het tegen elkaar op kunnen nemen [bol].

Halo 3 ODST (Orbital Drop Shock Trooper)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I8zdkXtb9Yw[/youtube]

Cafe Del Mar – Light of Aidan – Lament

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-3A3XeonBZI[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *