MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Bee Gees – Comeback
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Bee Gees – Comeback

Gepubliceerd op 9 september 2009 in Media Nieuws · Views: 2.699 ·

Bee Gees - Comeback

Bee Gees – Comeback


De Bee Gees werken aan een comeback! Wie had dat gedacht, wij niet! Het is toch alweer zes jaar geleden dat Bee Gees bandlid Maurice Gibb (tweeling broer van Robin Gibb) is overleden. Daarna kwam al snel het, begrijpelijke, besluit dat ze niet meer zouden optreden onder de naam Bee Gees. Toch vinden de uitvinders van oa. de disco de tijd nu rijp om weer onder die wereldberoemde naam te gaan optreden, wanneer en waar is echter nog niet bekend.

De Bee Gees scoorden in de jaren zeventig een aantal giga hits, waaronder Stayin’ Alive, How Deep Is Your Love en natuurlijk Night Fever. De gebroeders Gibb schreven en produceerden ook vele hits voor artiesten als Barbara Streisand, Dionne Warwick en Dianna Ross. Bijna alle hits staan wel op de dubbelaar Greatest, uit 2007. Wij zijn blij dat ze aan een comeback werken. Super [bbc/muziek/MuziekNu.nl]!

 

Een reactie

 1. P.Hofman

  Een aantal hits? uitvinders van de disco?
  Dit is wel heel erg kort samengevat.
  Barry Robin en Maurice Gibb behoren tot de meest succesvolste popacts allertijden.
  Meer dan 250 miljoen platen verkocht, nummer 1 hits in de 60’s 70’s 80’s 90’en 00’s…..
  Deze Greatest bevat de periode 1975-1980, met alle Dance klassiekers van deze groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *