MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Christiaan Hof – Ze Vangt Me
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Christiaan Hof – Ze Vangt Me

Gepubliceerd op 1 september 2009 in CD/DVD Tip · Views: 2.560 ·

Christiaan Hof - Ze Vangt Me

Christiaan Hof – Ze Vangt Me


De Nederlandstalige zanger en liedjesschrijver Christiaan Hof zingt op dit moment nog als backing in de band van Alain Clark. Maar als het aan Christiaan ligt treedt hij in de voetsporen van zijn frontman Alain. Dat kon wel eens gaan lukken, een supertaltent. Het debuutalbum Ze Vangt Me van Christiaan Hof staat vol prachtige songs. Eerlijk, geloofwaardig, herkenbaar en met een diepe laag. Ook muzikaal zit dit album prima in elkaar. Mooi wel uit Nederland!

Christiaan Hof starte zijn carrière in de muziek achter de knoppen. Samen met zijn maatje Alain Clarke vormde hij een schijvers- en producersduo dat opereerde onder de naam ‘The Result’ en werkte hij onder meer voor artiesten als Boris en Jim. Het talent van de 28-jarige bleek verder te gaan dan de studio alleen; ook op het podium is hij als een vis in het water. Als backing vocalist in de band van zijn boezemvriend Alain Clarke heeft hij inmiddels alle podia van Nederland gezien en mag hij terugkijken op een succesvol jaar.

Christiaan Hof – Ze Vangt Me

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1uM_pdG0Omk[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *