MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Beste Zangers van Nederland – DVD
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Beste Zangers van Nederland – DVD

Gepubliceerd op 21 augustus 2009 in Media Nieuws · Views: 12.145 ·

De Beste Zangers van Nederland - DVD

Beste Zangers van Nederland – DVD


De Beste Zangers van Nederland, dit Tros-programma komt op DVD, dat kon natuurlijk niet uitblijven. In november ligt de DVD in de winkels, mooi vlak voor de sinterklaas en kerstma(a)and. Aanstaande zondag is Nick Schilder de hoofdgast, in alweer de laatste uitzending van dit seizoen. Thomas Berge met zijn vertolking van Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn was de grote verrassing. Dit nummer gaat op single uitgebracht worden.

02/12: In tegenstelling tot eerdere berichten is De Beste Zangers van Nederland-dvd uitsluitend bij de TROS verkrijgbaar, lezen we op de site van de TROS. Op diezelfde site wordt door de bezoekers ook gesmeekt bijna om deze dvd. Helaas, vooralsnog eerst lid worden van de TROS.

De Beste Zangers van Nederland

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gxIunmDz_pk[/youtube]

 

Een reactie

  1. Beetje jammer dat die DVD van de opnames gewoon niet te krijgen zijn voor het grote publiek…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *