MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Laura Jansen – Bells
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Laura Jansen – Bells

Gepubliceerd op 12 augustus 2009 in CD/DVD Tip, Media Nieuws · Views: 4.515 ·

Laura Jansen - Bells

Laura Jansen – Bells


De naam Laura Jansen doet misschien niet direct een belletje rinkelen, maar toch is de kans groot dat je haar al op tv gezien en gehoord hebt. Ze is half Nederlands, half Amerikaans en woont al 9 jaar in de VS. Songwriter en producer John Ewbank (vooral bekend als de man achter Marco Borsato) ontdekte Laura en haalde haar naar Nederland nadat hij de clip van Bells had gezien. Tijdens een bliksembezoek aan ons land deed ze haar debuutsingle Single Girls in het programma De Wereld Draait Door en iedereen was diep onder de indruk. Speciaal voor de website van het programma deed ze nog een nummer, namelijk: Wicked World.
Bells is de titel van Laura Jansens debuutalbum dat op 4 september uitkomt. Het is een mix van karakteristieke popliedjes en gevoelige pianosongs. Op de dag van release, 4 september dus, doet Laura met band een showcase in de Kleine Zaal van Paradiso. Super!

Laura Jansen – Bells

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vXd8d_3iTUU[/youtube]

Laura Jansen – Single Girls

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RYUKq94cJiI[/youtube]

Laura Jansen – Wicked World – DWDD

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RYUKq94cJiI[/youtube]

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *