Whitney Houston – I Look To You

1
Whitney Houston – I Look To You verscheen 04 Sep
Categorie Verwacht
Tags

| |


Whitney Houston! Wij hadden er niet meer op gerekend, maar gelukkig, ze is terug met het langverwachte zevende studio album, I Look To You. Sinds het debuutalbum Whitney Houston in 1985, heeft ze een roemrijke carrière opgebouwd met wereldwijd meer dan 170 miljoen verkochte albums, singles en video’s en een ongeëvenaard aantal awards van 411. Begin september ligt in de winkels, we zijn erg benieuwd, ook of er nog fans zijn en niet alleen popstars of idols die haar proberen na te doen. Kortom, we hopen dat de echte er weer echt is.

1. Million Dollar Bill
2. Nothin’ But Love
3. Call You Tonight
4. I Look To You
5. Like I Never Left
6. A Song For You
7. I Didn’t Know My Own Strength
8. Worth It
9. For The Lovers
10. I Got You
11. Salute



Een Reactie

  1. Jorinde
    Geplaatst op August 28, 2009 | Permalink

    I look to you is misschien wel de beste cd van Whitney. Lekker veel uptempo nummers, slechts twee ballads en werkelijk geen nummer dat minder goed is. Whitney is absoluut terug en als dit geen grootse comeback is, weet ik het niet meer! Ondanks veel commentaar op haar stem, die niet meer zo goed zou zijn, zingt ze opvallend goed en heeft nog steeds heel veel bereik. Alleen het nummer I didn’t know my own strenght hoor je een ietwat hesere stem dan vroeger maar voor de rest is er niets van te horen.

    Geweldige nummers, geweldige muziek en geweldig gezongen. Ik raak i.i.g. niet uitgeluisterd en kan voor het eerst geen favoriet nummer kiezen omdat er eenvoudigweg veel te veel geweldige nummers opstaan. Ach ja, een luxeprobleempje zullen we het maar noemen. LOL!!! Laten we haar deze comeback gunnen want deze cd is elke cent dubbel en dwars waard.

    En tot slot voor degenen die altijd wat te zeiken hebben op Whitney; ik kan niet anders dan respect hebben voor een vrouw die van de absolute bodem weer omhoog gekropen is en muzikaal en prive weer in topvorm is. Het is ook maar een mens, misschien moeten jullie daar eens bij stilstaan en kijken hoe je er zelf aan toe zou zijn en dit zou kunnen nadoen als je al die ellende hebt meegemaakt!!!!!

Plaats hier je reactie


Haal hier je eigen gravatar !

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld met anderen. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *

*
*