MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Anouk – For Bitter Or Worse
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Anouk – For Bitter Or Worse

Gepubliceerd op 10 augustus 2009 in Media Nieuws · Views: 4.072 ·

Anouk - For Bitter Or Worse

Anouk – For Bitter Or Worse


For Bitter Or Worse is de titel van het zesde studio-album van Nederlands grootste zangeres, Anouk. De Haagse zangeres schreef voor haar nieuwste album nummers samen met zanger Tjeerd Bomhof van Voicst. Eind deze maand verschijnt 3 Days in a Row, de nieuwe single van Anouk. Dit nieuwe album krijgt een officiële releaseparty op 17 september, de dag voor de verschijning van For Bitter or Worse. In Paradiso zal Anouk enkele nieuwe nummers spelen en waarschijnlijk ook een handjevol hits.
Je houdt van haar (muziek) of niet. Maar één ding is zeker: saai wordt het met Anouk nooit. Ook het zesde studioalbum van de 34-jarige zangeres voldoet aan dit feit. Het kon niet anders, gezien Anouk’s scheiding van Remon Stotijn, dan dat deze plaat veel emotie zou bevatten. Pijn, verdriet, woede en liefde. We horen het allemaal terug op de plaat met de veelzeggende titel For Bitter or Worse. Ondanks dat het album vooral (stevige) ballads, maar ook piano en sixties invloeden bevat, wordt het nergens zoet. Anouk blijft overeind als de enige echte rockchick van Nederland met een enorm stemgeluid vol blues en soul. Zelf in het bezit van liefdesverdriet of een nieuwe liefde? Draai For Bitter or Worse heel hard in de auto en zing keihard mee. Misschien lucht dat op [telegraaf/MuziekNu.nl].


Bij Bol.com loopt er deze actie: Wil jij als een van de eerste het nieuwe album kunnen beluisteren reserveer dan nu alvast jouw exemplaar.


1. Three days in a row
2. In this world
3. Woman
4. Lay it down
5. 8 Years
6. My shoes
7. Walk to the bay
8. Today
9. Hold on
10. Lovedrunk
11. Faith in my moon
12. For bitter or worse

 

Een reactie

  1. Nadiah

    Te gek album!
    Ze blijft gewoon de beste!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *