MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Waylon – Wicked Ways
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Waylon – Wicked Ways

Gepubliceerd op 27 juli 2009 in CD/DVD Tip, Media Nieuws, Verwacht · Views: 3.284 ·

Waylon - Wicked ways

Waylon – Wicked Ways


Waylon tekent voor Motown! Waylon werd vorig jaar tweede bij het SBS talentenprogramma Holland’s Got Talent. Voor het eerst in de 50-jarige historie van Motown zal een album van een Nederlandse solo artiest op dit gerenommeerde label uitgebracht worden. Waylon’s debuutalbum, getiteld “Wicked ways”, verschijnt 28 augustus. De release wordt voorafgegaan door de single “Wicked way” op 7 augustus a.s. “Waylon heeft een zeer exceptionele stem en hij is daarbij een uitstekend performer. We zijn erg trots Waylon te verwelkomen als eerste Nederlandse solo artiest ooit op Motown”, aldus Sylvia Rhone, President en CEO Universal Motown Group [universal/MuziekNu.nl]!


Waylon – Wicked Way (official video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QAxsimgTRRM[/youtube]


 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *