MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Mariah Carey – Memoirs of an Imperfect Angel
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Mariah Carey – Memoirs of an Imperfect Angel

Gepubliceerd op 27 juli 2009 in CD/DVD Tip · Views: 742 ·

Mariah Carey - Memoirs of an Imperfect Angel

Mariah Carey – Memoirs of an Imperfect Angel


Mid september komt het nieuwe album van Mariah Carey uit. Het is alweer haar 12de studio album en heet: Memoirs Of An Imperfect Angel. Ze werkte aan dit album met o.a Timbaland en Jermaine Dupri, maar het grootste gedeelte van de nummers werd geproduceerd door The-Dream. Hij werkte al eerder met Mariah, maar ook met o.a. Mary J Blige, P Diddy, Usher en Jamie Foxx en hij was verantwoordelijk voor de mega succesvolle song Umbrella van Rihanna. Volgens The-Dream klinkt Memoirs Of An Imperfect Angel als een greatest hits album, maar dan met nieuwe songs. De eerste single is het nummer Obsessed [universal/MuziekNu.nl].

 
Tags:
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *