MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Heineken – Cassettestick
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Heineken – Cassettestick

Gepubliceerd op 9 juli 2009 in Muziek in Reclame · Views: 4.798 ·

Heineken - Cassettestick

Heineken – Cassettestick


Leuk nieuwe Heineken Cassettestick commercial, met een cassettebandje, nostalgie ten top. Het brengt je direct terug naar de jaren ’80: de tijd van Rick Ashley, wafelijzerhaar en Diamond Washed spijkerbroeken met wortelvormige pasvorm. Maar er kleven natuurlijk ook nadelen aan het aloude bandje. Gelukkig heeft Heineken deze nu voor ons opgelost door het nostalgische met het moderne te verenigen in de zomerpromotie van het jaar: de Heineken Cassettestick. Een USB stick in de vorm van cassettebandje. Te koop in een actieverpakking inclusief een 6pack Heineken-blikjes. In de commercial van TBWA\Neboko zien we vier vrienden simultaan uit hun dak gaan op de jaren ’80 hit ‘U can’t touch this’ van MC Hammer. Totdat er weer zo’n ouderwets nadeel van het bandje de kop op steekt [creatie/MuziekNu.nl].

Heineken Cassettestick

MC Hammer – U can’t touch this

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2c4L4CPfQY8[/youtube]

 

2 reacties

  1. julia

    ik wil dat dansje leren 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *