Adverts









bol.de - einfach rund





Rhythms Del Mundo - Classics

5 July 2009
(1 votes, average: 2.00 out of 5)
 Loading ...


De nieuwe Rhythms Del Mundo cd is weer een heerlijke mix van afro-cubaanse klanken met medewerking door leden van The Buena Vista Social Club en westerse popmuziek. Met o.a. Hotel California in een uitvoering van The Killers, de Stones met Under The Boardwalk en Cupid in een uitvoering van Amy Winehouse. Andere namen zijn oa Jack Johnson, Rodrigo Y Gabriela en Keane. Een heerlijk album voor de zomer!

De eerste Rhytms Del Mundo cd, Rhythms Del Mundo Cuba, kende een ongelooflijke knaller van een hit met Coldplay's Caribische uitvoering van Clocks. De Artic Monkeys, U2, Sting en Kaiser Chiefs maken het tropische feestje compleet. Mojito in je hand, zon op je bol en genieten maar.

De Rhythms Del Mundo albums worden gekenmerkt door hun luchtige, Cubaanse karakter ... lekkere niets aan de hand muziek met veel grote namen uit de muziekindustrie in een bijzondere rol. Maar het project heeft ook een serieuze kant: via APE (Artists Project Earth) wordt veel aandacht besteed aan de klimaatverandering. Maar APE biedt ook hulp na natuurrampen.

Categorie: CD/DVD Tip | Tags: , , , | Views: 53 |
Bestel, luister en meer info: FreeRecordShop.nl | Bol.com


Reageer hier