MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Rhythms Del Mundo – Classics
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Rhythms Del Mundo – Classics

Gepubliceerd op 5 juli 2009 in CD/DVD Tip · Views: 852 ·

Rhythms Del Mundo Classics

Rhythms Del Mundo – Classics


De nieuwe Rhythms Del Mundo cd is weer een heerlijke mix van afro-cubaanse klanken met medewerking door leden van The Buena Vista Social Club en westerse popmuziek. Met o.a. Hotel California in een uitvoering van The Killers, de Stones met Under The Boardwalk en Cupid in een uitvoering van Amy Winehouse. Andere namen zijn oa Jack Johnson, Rodrigo Y Gabriela en Keane. Een heerlijk album voor de zomer!
De eerste Rhytms Del Mundo cd, Rhythms Del Mundo Cuba, kende een ongelooflijke knaller van een hit met Coldplay’s Caribische uitvoering van Clocks. De Artic Monkeys, U2, Sting en Kaiser Chiefs maken het tropische feestje compleet. Mojito in je hand, zon op je bol en genieten maar.

De Rhythms Del Mundo albums worden gekenmerkt door hun luchtige, Cubaanse karakter … lekkere niets aan de hand muziek met veel grote namen uit de muziekindustrie in een bijzondere rol. Maar het project heeft ook een serieuze kant: via APE (Artists Project Earth) wordt veel aandacht besteed aan de klimaatverandering. Maar APE biedt ook hulp na natuurrampen.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *