MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Michael Jackson – The Collection
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Michael Jackson – The Collection

Gepubliceerd op 5 juli 2009 in CD/DVD Tip · Views: 2.916 ·

Michael Jackson - The Collection

Michael Jackson – The Collection


De 5-cd box The Collection verscheen vorige week, in de aanloop naar Jacksons comeback concerten in London. Dat dit geheel anders is gelopen weten we inmiddels. The Collections is uiteraard uitgekomen, en hoe! Het levert de King of Pop de hoogste notering op in de Album Top 100. De plaat staat op nummer twee, gevolgd door ‘King of Pop: the Dutch collection’. ‘Thriller 25th anniversary edition’ staat overigens op zes, en op nummer 55 staat het album ‘The Motown years 50′, waarop ook liedjes van The Jacksons staan. De verzameldcd ‘King Of Pop – The Dutch Collection’ is misschien toch wel de mooiste. Deze dubbelaar is vorig jaar samengesteld op basis van stemmen van alle fans in Nederland. Misschien heb je wel meegestemd (?). Jackson werd toen 50. Om dit te vieren bracht Sony BMG, in samenwerking met dus alle Nederlandse Michael Jackson fans, deze zeer speciale cd uit. Wil je toch echt alle hits, én meer: de 5-cd box The Collection.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *