MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Nouvelle Vague – 3
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Nouvelle Vague – 3

Gepubliceerd op 2 juli 2009 in CD/DVD Tip · Views: 963 ·

Nouvelle Vague - 3

Nouvelle Vague – 3


Nouvelle Vague stopt hun zelfgekozen punk- en new wave-klassiekers zo uitvoerig in een bossanova-saus dat het leven gauw op één grote barbecue gaat lijken, met Tequila Sunrise voor iedereen en bikini’s galore. Nouvelle Vague is een Franse popgroep die werd opgericht door Marc Collin en Olivier Libaux in 2003. Voor hun derde album, ‘3’ getiteld, hebben ze voor ‘Master and Servant’ en ‘All My Colours’ respectievelijk Depeche Mode-brein Martin Gore en Echo and the Bunnymen-opperhoofd Ian McCulloch bereid gevonden mee te komen doen. Verder zullen we niet aarzelen om het sprankelende ‘Heaven’ (oorspronkelijk van The Psychedelic Furs) en het verrassend ingetogen ‘The American’ (Simple Minds) op te zetten als de herfstblues ons nog eens komt overvallen. Nouvelle Vague? Nee en Ja.

Nouvelle Vague – Dance With Me

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6CLN-2hwvBg[/youtube]

Nouvelle Vague – Just Can’t Get Enough

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rt8vRmp9iMs[/youtube]


 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *