MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Wilco – The Album
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Wilco – The Album

Gepubliceerd op 27 juni 2009 in CD/DVD Tip · Views: 1.280 ·

Wilco - The Album

Wilco – The Album


Wilco’s nieuwe, en alweer zevende album heet ‘The Album’ en ligt vanaf vandaag in de winkels. Het nieuwe materiaal is gemaakt in januari van dit jaar, toen de band op tournee ging in Australie. Eenmaal terug in thuisstad Chicago dook de band meteen de studio in en probeerden ze de nieuwe nummers uit op het New Orleans Jazz & Heritage Festival. De nieuwe songs werden erg goed ontvangen en zijn niet lang daarna vastgelegd op ‘The Album’. ‘The Album’ combineert de intimiteit van voorganger ‘Sky Blue Sky’ met het experimentele van ‘A Ghost Is Born’. Beide albums werden wereldwijd grote hits.

 
Tags:
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *