MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip James Taylor Sings Covers
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

James Taylor Sings Covers

Gepubliceerd op 16 juni 2009 in CD/DVD Tip, Verwacht · Views: 2.349 ·

James Taylor Sings Covers

James Taylor Sings Covers


Speciaal voor Nederland en alleen hier verkrijgbaar (!) komt 26 juni a.s. James Taylor Sings Covers uit. Het album Covers is op deze unieke versie aangevuld met nog niet eerder in Europa uitgebrachte tracks. James bemoeide zich hoogstpersoonlijk met de tracklisting en het artwork, en gaf zijn persoonlijke goedkeuring aan dit speciaal voor Nederland vervaardigde meesterwerk [Universal Music/MuziekNu.nl].

Al sinds begin jaren 70 maakt James Taylor indruk met zijn ambachtelijk geschreven luisterliedjes. Zeg je singer-songwriter, dan zeg je James Taylor, hoewel hij met de roem niet zo veel op heeft. “Ik heb veel goede vrienden zoals Neil Young en Bob Dylan. Zij zeggen allemaal dat ze de poespas rondom hun persoon haten, maar ik weet wel beter. Zij gedijen in het licht, ik gedij slechts met mijn gitaar in mijn hand”, aldus Taylor.

Eerder verscheen van zijn hand het album Covers, een collectie van songs, die James al vele jaren live speelt, maar nog niet eerder op de plaat had gezet. Live opgenomen in een tot studio omgebouwde schuur in Massachusetts hebben James en zijn voltallige 12 koppige band de liedjes die eerder door o.a. Buddy Holly, The Dixie Chicks, The Temptations, Leonard Cohen, George Jones en Eddie Cochran beroemd werden, vastgelegd volgens eigen, unieke, interpretatie.

Bekijk hier een special over dit album

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vkeknaKVBF8[/youtube]


 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *