MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Gentils Garçons
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Gentils Garçons

Gepubliceerd op 14 juni 2009 in CD/DVD Tip · Views: 2.172 ·

Gentils Garcons

Gentils Garçons


Met Gentils Garçons op de cdspeler krijg je het gevoel met het raampje opengeklapt in je deux-chevauxtje, in vrolijk bloemen outfitje en strohoedje richting de Provence te rijden. Picknickmandje met stokbrood op de achterbank, om op een gehaakt spreitje in een lavendelveld van een roseetje te genieten. Francofiel Guuz Hoogaerts heeft onder de artiestennaam Guuzbourg opnieuw nummers met een hoog zomergehalte verzameld. Peetvader Serge Gainsbourg voert het zwikje aan, maar ook de nieuwere Franse poplichting als Le Fossé en Liben doet zich gelden. Na ’zuchtmeisjes’-cd Filles Fragiles deel I en II met Vanessa Paradis, Liesbeth List en Carla Bruni is Gentils Garçons een geslaagde verzameling fijne, ietwat kitscherige Franse popliedjes. Heerlijk!

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *