MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Muziek in Reclame Palm – Pre
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Palm – Pre

Gepubliceerd op 13 juni 2009 in Muziek in Reclame · Views: 1.693 ·

Palm - Pre

Palm – Pre


Palm leek helemaal weg te zijn, alle concurrenten zijn inmiddels al lang langszij gekomen en vele zijn al kilometers verder. Palm maakt met de Pre een comeback, doet althans een serieuze poging. De commercial vinden we een beetje zweverig en algemeen, zou ook bij een verzekeraar passen. Om hierdoor nu direct naar de winkel te rennen en voor de Palm Pre te kiezen? Muziek past prima bij de commercial, en zal er wel speciaal voor gemaakt zijn. De Palm Pre is inderdaad dé iPhone of Android G1 concurrent danwel iPhone of Android G1 killer?

13/06: Fout, de muziek is er niet speciaal voor gemaakt! Wie anders dan Loes wist te achterhalen dat dit M83, met Lower Your Eyelids to Die with the Sun is! Knap werk! Super bedankt. Het Franse M83 begon als een duo dat hun inspiratie vond bij Brian Eno en elektronicabands als Air en Four. Dit nummer komt van het album Before The Dawn Heals Us, uit 2005. Wij hadden er nog niet eerder van gehoord.

Palm – Pre

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1ywUwca8tSY[/youtube]


 

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *