Adverts








bol.de - einfach rund





Palm - Pre

13 June 2009
(No Ratings Yet)
 Loading ...


Palm leek helemaal weg te zijn, alle concurrenten zijn inmiddels al lang langszij gekomen en vele zijn al kilometers verder. Palm maakt met de Pre een comeback, doet althans een serieuze poging. De commercial vinden we een beetje zweverig en algemeen, zou ook bij een verzekeraar passen. Om hierdoor nu direct naar de winkel te rennen en voor de Palm Pre te kiezen? Muziek past prima bij de commercial, en zal er wel speciaal voor gemaakt zijn. De Palm Pre is inderdaad dé iPhone of Android G1 concurrent danwel iPhone of Android G1 killer?

13/06: Fout, de muziek is er niet speciaal voor gemaakt! Wie anders dan Loes wist te achterhalen dat dit M83, met Lower Your Eyelids to Die with the Sun is! Knap werk! Super bedankt. Het Franse M83 begon als een duo dat hun inspiratie vond bij Brian Eno en elektronicabands als Air en Four. Dit nummer komt van het album Before The Dawn Heals Us, uit 2005. Wij hadden er nog niet eerder van gehoord.

Palm - Pre


Categorie: Muziek in Reclame | Tags: , , , | Views: 18 |
Bestel, luister en meer info: FreeRecordShop.nl | Bol.com


1 Reactie

  1. Loes

    Lower Your Eyelids To Die With The Sun van M83.
    http://www.youtube.com/watch?v=K2xqBP3LSa8
    http://www.myspace.com/m83

Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een