MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Bloomingdale 2009
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Bloomingdale 2009

Gepubliceerd op 8 juni 2009 in CD/DVD Tip, Verwacht · Views: 3.793 ·

100x Zomer 2009

Bloomingdale 2009


De Bloomingdale dubbelcd 2009 komt er aan, en belooft een klapper te zijn. Cd1 staat vol met de aankomende zomerhits, clubknallers en st(r)andplaten. Cd2 is zoals gebruikelijk samengesteld en gemixt door de Sundale resident DJ, Ricky Rivaro. Ricky zorgt met zijn mix en platenkeuze voor de perfecte “soundtrack” voor deze zomer.

Beach Club, Bloomingdale Aan Zee. Overdag lekker chillen op één van lounge-bedden of misschien wel één van de VIP-cabana’s en ’s avonds heerlijk eten en genieten van een zonsondergang of wat er die avond op het programma staat. Naast de brede DJ-programmering is Sundale, de zondagavond Club Night, nog altijd zeer populair met o.a. resident DJ Ricky Rivaro [bol/MuziekNu.nl].

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *