MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home CD/DVD Tip Mike Oldfield – Tubular Bells
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Mike Oldfield – Tubular Bells

Gepubliceerd op 3 juni 2009 in CD/DVD Tip · Views: 1.883 ·

Mike Oldfield - Tubular Bells (Deluxe Edition)

Mike Oldfield – Tubular Bells


Tubular Bells, dit album van Mike Oldfield was wereldwijd een enorm succes en kreeg meerdere platina-platen. Nu, 37 jaar na de originele releasedatum, wordt er een Special Edition uitgebracht. Mike Oldfield tekende zelf voor de remastering van het album dat in vijf fysieke formaten en in drie download formaten aangeboden zal gaan worden. Alle versies zullen gebruik maken van een nieuwe stereomix, maar de Deluxe versie zal ook een 5.1 mix bevatten. De Ultimate Limited Edition zal ook nog een 60 pagina’s tellend boek met voorwoord van Oldfield, een poster, plectrums en nog veel meer hebbedingetjes zoals demotracks en ruwe mixen omvatten. Ja, wij zijn ook 5.1 en SACD adepten, maar wie Tubular Bells prachtig vindt heeft dit -nog- op LP en koestert dit vinyl, of heeft een van al die andere versies. Toch?

Naar verwachting zullen meerdere albums van Oldfield in een Special Edition uitgebracht gaan worden als gevolg van de overdracht van de rechten van Virgin (EMI) naar Mercury (Universal) [bol/MuziekNu.nl].

Mike Oldfield – Tubular bells

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sSRJvq4Wd48[/youtube]

Mike Oldfield – Moonlight Shadow

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tt8d3Shlfrg[/youtube]


 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *