MuziekNU

oPVaLLeND GoeD

Facebook Twitter Gplus RSS
magnify
Home Media Nieuws Centerfold – Take Me
Ook daarom koop je bij Bol.com
Ook voor muziek ga je naar bol.com

Centerfold – Take Me

Gepubliceerd op 2 juni 2009 in Media Nieuws · Views: 3.693 ·

Centerfold - Take Me

Centerfold – Take Me


De populaire meidengroep Centerfold is terug, 25 jaar na de oprichting! De comeback van Centerfold werd enkele weken geleden al aangekondigd, en dit nieuws is niet onopgemerkt gebleven. De dames reisden al af naar Londen, New York en Athene, en ontvingen al aanbiedingen vanuit onder meer Duitsland, België, Zwitserland, Japan en het Midden Oosten. Ook in Nederland staat de groep volop in de belangstelling, met televisie optredens en artikelen in de landelijke dagbladen, oa. De Telegraaf, Spits, RTL Boulevard en een gastoptreden in Life & Cooking. De allereerste single Take Me, is vanaf nu overal verkrijgbaar. Een lekker nummer! Nu al een succesvolle comeback te noemen, of nog niet?

Het nieuwe Centerfold bestaat uit de half-Egyptische Melissa (25), de donkerblonde Hollandse Samantha (22) en de Zuid-Amerikaanse Rachel (25). Ze werkten de afgelopen tijd aan een nieuw album, samen met de producer van o.a. George Michael in de studio in Londen. Het oorspronkelijke trio, Rowan Moore, Cecilia de la Rie en Laura Fygi, scoorden in de jaren ’80 wereldhits met liedjes als ‘Dictator’ en de Golden Earring-klassieker ‘Radar Love’. In 1989 stopte de meidengroep ermee en gingen de zangeressen hun eigen weg.

Centerfold – Take Me

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cwW3B_H0L_E[/youtube]

Centerfold – Dictator

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KdsxAg4yPTE[/youtube]


 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *