Adverts








bol.de - einfach rund





Centerfold - Take Me

2 June 2009
(No Ratings Yet)
 Loading ...
    FreeRecordShop.nl |


De populaire meidengroep Centerfold is terug, 25 jaar na de oprichting! De comeback van Centerfold werd enkele weken geleden al aangekondigd, en dit nieuws is niet onopgemerkt gebleven. De dames reisden al af naar Londen, New York en Athene, en ontvingen al aanbiedingen vanuit onder meer Duitsland, België, Zwitserland, Japan en het Midden Oosten. Ook in Nederland staat de groep volop in de belangstelling, met televisie optredens en artikelen in de landelijke dagbladen, oa. De Telegraaf, Spits, RTL Boulevard en een gastoptreden in Life & Cooking. De allereerste single Take Me, is vanaf nu overal verkrijgbaar. Een lekker nummer! Nu al een succesvolle comeback te noemen, of nog niet?

Het nieuwe Centerfold bestaat uit de half-Egyptische Melissa (25), de donkerblonde Hollandse Samantha (22) en de Zuid-Amerikaanse Rachel (25). Ze werkten de afgelopen tijd aan een nieuw album, samen met de producer van o.a. George Michael in de studio in Londen. Het oorspronkelijke trio, Rowan Moore, Cecilia de la Rie en Laura Fygi, scoorden in de jaren '80 wereldhits met liedjes als 'Dictator' en de Golden Earring-klassieker 'Radar Love'. In 1989 stopte de meidengroep ermee en gingen de zangeressen hun eigen weg.

Centerfold - Take Me

Centerfold - Dictator


Categorie: Media Nieuws | Tags: , , , , | Views: 33 |
Bestel, luister en meer info: FreeRecordShop.nl | Bol.com


Reageer hier

Om te kunnen reageren moet je eerst de 5 karakters tussen 0..9 en A..F lezen en invoeren. Vervolgens klik je op verzenden.

  

Ik kan dit niet lezen. Genereer a.u.b. een